Jongleur Marco Bonisimo verzorgt spectaculaire SHOWS van 2 tot 50 minuten.

Wat ik doe...

Ik geef (interactieve) shows van 30 minuten. Solo of met Duo Diesel. Feelgood comedy shows. Geschikt voor straattheaterfestivals, maar ook bv huiskamervoorstellingen, bedrijfsfeesten ed. Er is een podium en een beetje aandacht nodig.

Ik speel ook theatervoorstellingen. Met Duo Diesel een absurde voorstelling van ruim een uur. Leuk voor jong en oud. Solo een voorstelling voor kinderen, een reisverhaal. Deze voorstelling duurt 50 minuten. Beide voorstellingen zijn geschikt voor theaters. Of scholen. Er is een theatersetting nodig met aandacht voor wat er gebeurt.

Ik speel losse acts. Als voetbaljongleur, als tennisjongleur, als jongleur op (rol-)schaatsen of als koorddanser. Geschikt voor gala's en andere speciale gelegenheden.

Ik geef bedrijfstrainingen. Bijzondere trainingen voor bedrijven of instellingen, die bezig zijn met bijvoorbeeld verandering of duurzame inzetbaarheid. Na een korte thematische introductie (act), kunnen deelnemers zelf leren jongleren.

Ik loop ook rond op plekken, waar geen vast podium is. Bijvoorbeeld met Cirque Colorique. Samen met andere artiesten en met live muziek zorgen we voor een vrolijke noot op vrijwel elke locatie

Staat hier niet wat je zoekt, mail me dan. Misschien kan ik toch iets voor je betekenen. Of helpen zoeken naar een geschikte collega.


Quotes:
Je bent een echte sportman en een voorbeeld voor velen. - Willem de Baas
Erg leuke voorstelling in stadhuis Groningen! - Ranomi Kromowidjojo
We hebben erg van je genoten! Bedankt voor je humoristische en inspirerende bijdrage. - NVP
Straattheater waar ik van hou. -Henkjan Smits
Hahahahaha - Erica Terpstra
You are a great performer! You are really good -Saroj Khan
Je geeft het publiek het gevoel dat het optreden speciaal voor hun is - Jasper van Stiphout

  • 14-03-2018: Vrolijk interview met mij over Duo Diesel op Circusweb
  • 17-02-2018: Je bent van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen op de website van ons nieuwe collectief Cirque Colorique
  • 27-01-2018: Op 24 februari speelt Duo Diesel in het theater van Evergem. Kaarten voor deze voorstelling zijn verkrijgbaar via de website
  • 25-12-2017: Een nieuw avontuur, met dank aan Theaterbureau XL en Lapinne. Marco Solo, een verhalende circustheatervoorstelling speelde op 17 december een eerste voorstelling in Leopoldsburg. In 2018 te zien tijdens de Gentse Feesten!
  • 07-08-2017: Klaarmaken voor mooie festivals in Haapsalu en Lihula in mijn tweede thuisland Estland.
  • 01-11-2016: Op 17 november het GWR met 4 basketballen verbeterd tijdens een mooi evenement op een basisschool in Utrecht :)
  • 21-08-2016: Duo Diesel rockt weer op Noorderzon. Gisteren 7 keer uitverkocht. Nog twee dagen!
  • 21-06-2016: Dat het dragen van een legging goed is voor je loopbaan weet natuurlijk iedereen, maar deze eervolle vermelding en mijn eerste entree in het Vlaamse Circusmagazine was toch wat onverwacht haha